Thursday, March 4, 2010

Hurm..lulus gak..

Assalamualaikum!!

Hai3 sume..erm bape ari da tak update blog ni ek??Erm,maklumla amierul bz lately ni,bnyk keja nak wat.Lagi un lam masa seminggu sebelum nh,amierul ari2 g blaja moto cz nak test.Bile da balik je mula la lepak badan rasa letih.Huhu.Pas uh tido.Haha.So cam malas nak on9 ni.Hehe.

But,now amierul da rasa lega.Ye la amierul da test jpj motor td.Huhu.Alhamdulillah,amierul lulus test tersebut.Pagi tadi,mula2 daftar amierul dpt no giliran yg ke 23.Huhu.Bajet cam lama je,padahal sekejap je.Hurm,ada akak uh die giliran first.Bw je..upps,jatuh titi,,huhu,fail la die bhgn2.

Org sume da rasa cuak cz org yg pertama jatuh titi.Huhu.Ye lah,kita time belajo mmg ar ok je atas titi uh.Tapi,lau time test uh buatnye Allah un nak test kita,le jatuh gak en??Tapi sekbek amierul lepas ngn masa 10 saat.

Hurm,tu je la nak cite.Kirenya pas nh amierul le dapat P da la.Hehe,terasa nak amik lesen keta tapi mak tak bg nak wat cmne en..takpa la,moto un da cukup.Amierul mmg syukur sgt2 cz amierul rasa Allah bantu amierul start dari ujian komputer lagi sampai la test jpj,maksudnya segala urusan amierul dipermudahkan Allah,Alhamdulillah..

Ok,la..Assalamualaikum!!

p/s:Abid amierul akan sahut cabaran abid g kedah nek moto..haha(hiperbola)

3 comments:

Akihisa des said...

wah...kire pasni bley ar merempit???hehehe
'perempit' berlesen, gendong aku plak jln2 makan angin...just kidding!
jgn marah ek...nanti muka kedut??

amierul said...

Haha..solihin2..haha..aq mana ada marah2..haha...ok2..nnti aq bw ko merempit tp ko jgn jd hantu lak..haha

E-ZuDiN said...

tahniah2.. nanti bwk r aku jalan2 (or not bcoz aku takut naik motor, tak kesah la nak bawak or dibawa, lol)