Friday, March 5, 2010

Le Tour De Langkawi..

Assalamualaikum!!

Hai3 sume..amierul in da house..haha..Hurm,arini amierul saje je nak post pasal Le Tour De Langkawi ni.Hehe.Memang lau setiap kali dianjurkan mesti akan lalu depan umah amierul.huhu

Well,nak kata bese2 uh mmg da bese la tengok dr dekat tapi mmg setiap kali ada je mesti nak tgk gak.Haha.Aritu,masa die lalu depan umah amierul time uh hari rabu(3Mac).

Amierul dr dalam umah je da dengo bunyi hon keta polis sume,mmg bnyk la hon.Mula2nya taknak kuar,cam malas cz time uh nga tgk Digimon,haha,tapi dgo bnyi2 n segala bnyi tu r wat cam eager nak g tgk..haha.So amierul un kuar ar kat bustop depan umah amierul uh lam kol 12 tghhari.

Org mmg da penuh ar kat sini,sume nak tgk.Haha,mmg panas ar aritu.Kedai makan kat sebelah uh untung cz org bnyk beli air cz dahaga.Haha.Amierul juz ngn fon amierul waiting,waiting n waiting,,Huhu..Tetibe......Kereta peronda polis moto sume lalu.So amierul nga duduk kat bangku un n org len gak serta merta bangun g kat tepi jaln nak tgk..tggu punye tggu keta polis n keta LTDL je yg bnyk..Mana pelumba2 nya??

Habis je keta2 uh berlalu pelumba2 un tetap takde..Kiteorg un sume balik la kat tempat duduk td.N this thing berlaku 3 kali.Ibarat cam tertipu ar.Adoy ,cam geram ada cam kelako ada.

Pukul 1 tghhari,sekali lagi kiteorg dikejutkan ngn bunyi2 segala bnti tu ar.Erm ingt da tak nak caya tapi tetibe nmpak la basikal lalu,apa lagi seme berlari ar ketepi jalan nak tgk.Fuhh,mmg laju giler ar dorg bwk.Sume bersorak n cam meriah g2.Tapi Tak sampai 2 minit un then abis.Haha,Tggu nak dekat sejam tapi dapat tgknye 2 minit je.Tapi,tak kesahla..ok la uh.

Hehe,kat bawah ni ada video LTDL ngn menggunakan kamera henset amierul yg mmg tader kualiti.Tgk la ye..k..Assalamualaikum!!

3 comments:

E-ZuDiN said...

wah2, lucky u!

Q-Bear™ said...

wei. ko tngok digimon data squad ye,...

amierul said...

Ntah la qbear..tapi yg kat astro ceria uh kol 11.30 pagi..haha