Saturday, March 6, 2010

Geng Bilik Guru!!


Amierul.. Daniel.. Hayyan..


Kami lah Geng,Geng,Geng Bilik Guru..

Haha,cam sengal je post kali ni.Tapi,biarlah..hehe.Well,nampak gambar kat atas uh??Kiteorg lah ahli Geng Bilik Guru!!

Ada apa ngn
Geng Bilik Guru??
Apa yang korang wat kat bilik guru??
Nampak cam educated je,korang g study ngn cikgu2 ea??

Haha,ternyata semua persoalan uh salah.Tapi yang educated uh mmg btol la,coz kiteorg tiga lelaki top kat 503..haha

*Perasan

Erm,geng ni tader pape un.Saja wat gempak.Hayyan ar ni bg nama nh.Siap wat tatu kat tangan pakai pen nak show yg kiteorang nh ahli Geng Bilik Guru..Haha.

Kiteorang suka gelar diri as Geng Bilik Guru coz setiap hari mesti g bilik guru.Waktu paling selalunye waktu rehatlah n waktu balik.Kengkadang lau cikgu tader lam kelas un kiteorang saje je keluar then g bilik guru..haha

Kiteorang bukan wat apa un,saje memetom+berborak+bergosip ngn cikgu2.Mangsa utama Cikgu Mariah la.Haha.Lagi2 amierul,amierul suka sakat Cikgu Mariah.Then kiteorang berborak la.Lama seyh.Lau nak lama lagi lau pas abis skul.Mmg lau pas memetom ngn dye alamatnya makanan kat dm uh mmg tak sempat ar nak makan..huhu

Mangsa kedua n ketiga tok bergosip ialah Cikgu Aumi n Cikgu Marina.Dorg nh satu geng.Kat bilik guru un dok sebelah en??Pasan??huhu.Time nh la bergosip paling hangat,cite pasal students lain la,pasal even skul la,pasal cikgu2 la..haha.Asalkan ada topic nak memetom,so memetom je la.Best ar,dua2 cikgu ni sporting!!Sayang cikgu!!

Mangsa keempat ialah
Ustazah Aziah.Hehe,Ustazah ni mmg ustazah tapi gosip tetap kena.Haha,Ustazah ni satu geng ngn Ustazah Yusalmah,Ustazah Noreidah,Miss Lin,Miss Lini,Madam Raja Mohana,n most yg dekat2 ngn meja dia tu ar.Tapi,selalunya Hayyan ngn Daniel jarang ikut amierul g bergosip ngn Ustazah ni.Hehe,paling kelako time amierul bergosip pasal "pengetua"..haha.Time uh kan hangat cerita pasal pengetua,ala yg nak wat "petition"uh..hehe

Mangsa kelima sudah semestinya
Cikgu Sakinah.Dengar dia gelak un sudah semestinya membuatkan kiteorang gelak sama.Hehe.Tapinya,ssh sikit nak ajak dia borak lama2.Dia ni garang sikit,hehe..So borak ala kadar je la.Tny markah exam ke,walaupun da tny 3 or 4 kali..haha

Mangsa seterusnya ialah
Cikgu Nik Norlan,Cikgu Khazanah,Ustazah Khairiah n Ustazah Zubaidah.Kalau ngn cikgu2 nh kiteorang selalu borak lau rasa cam nak kco dorang or cikgu2 yg len da tader kiteorang g le meja dorang.Haha,saje kaco je.Kadang2 dorang soh tolong wat sumting ke kiteorang tolong ar..Tapi,ok gak la ngn cikgu2 nh..

Haha,tu la antara cikgu2 yang selalu kiteorang kaco..Mmg best rasanya lau kite ni makin rapat n dekat ngn cikgu2,bukan setakat lam kelas je.Kenangan bersama cikgu2 takkan kiteorang lupekan terutamnya bg
amierul sendiri bersama Cikgu Marina n Cikgu Aumi kerana tatkala dihadapan mereka lah air mata amierul jatuh berlinangan..huhu

Diharapkan hbngn kiteorang bersama guru2 akan tetap berkekalan sampai bile2 walaupun skunk kiteorang bukan lagi pelajar Kisas..dan kiteorang sudah tidak mmpu untuk ke bilik guru lagi..huhu.

Ok,sekian saja..Assalamualaikum!!

P/s:Maafkan kiteorang cikgu lau kiteorang ada menyusahkan cikgu,kami sayang cikgu semua!!

4 comments:

Q-Bear™ said...

wei. Partition ke petition????? Hihi

amierul said...

Eh petition la qbear,silap..tahnks cz betulkan..huhu

SyDanny~ said...

yer, kitalah org yg paling rapat ngan cikgu2! hehe, declare sendiri.

E-ZuDiN said...

bagus la rapat2kan ukhwah ngan cikgu