Tuesday, April 27, 2010

Terasa Syahdu..

Assalamualaikum..

Malam ni aq terasa sangat syahdu+terharu..
Tatkala aq sedang on9,aq bukak nasyid.fm..
(Ni kali pertama aq bukak nasyid f.m through laptop.Huhu,)

Besela,setiap radio ada lagu2 dia kan n ucapan2 segala..
Sedang aq melayan lagu nasyid,tetiba lepas uh ada ucapan,

"Daripada Abbas di Muar,ingin menujukan ucapan kepada Amirul yg berada di Mersing yg sentiasa bersama senang dan susah dgn sebuah lagu kiriman Asma Allah dr Sami Yusof"
*lbey kurg camtu la ayat..err

Huhu,tak sangka aq ada gak kawan aq camni.Aq tau Abbas rapat ngn suma org tapi mmg bnyak masalah kitaorg kongsi bersama..

So aq mmg appreciate la apa yg dia wat cz dia un appreciate aq lam ucapan dia..huhu

Ni je la post pendek aq,
Sayang ko Abbas dunia akhirat..ukhwah fillah abadan...abadan..abadan..insyaAllah..
=)

p/s:sapa agy nak wat ucapan kat aq??huhu,mana tau pasni kat hot fm lak ke..haha

1 comment:

E-ZuDiN said...

semoga hubungan persahabatan korang berkekalan la yerk! :)