Saturday, April 24, 2010

Jeles Seyh..

Assalamualaikum..

Hai3..aq rasa malas tapi update gak la blog ni.Huhu,tapi tajuk posting aq kali ni cam negatif je arn??
Haha,suka ati ar blog ana..(Tetiba ana)..

Huh,kenapa aq mesti jeles??
Kenapa??
Kenapa??
Kenapa??

Saje je ah,aq baca blog dak gojes,blog hayyan,blog ayan..aq jeles ar..kehidupan dorg kat intec uh.Haha,Sebenarnya aq bukan jeles sgt un dorg dapat g overc,aq jeles pasal life dorg..cam gempak je..cam,

"kamilah educated students!!"
"Kami bakal fly"
Kami straight A students!!"

*gurau2 je..
Haha,takpe,aq un bakal masuk u gak,nnti aq ada life yg gempak gak..Haha,berangan tak abis2.
Sebenarnya life uh depend pada diri kita la.Lau kita pandai create suasana,best lah life kita.Lau dah org uh hidup dia dull je,huh,sampai bila2 la boring..huhu

Sebab.hidup aq ni sekarang boring,sebab uh aq nak cepat masuk u,bebas sikit..haha.Dok umah,takle nakal2 sgt..agaga.

So,ni la post aq yg pendek.Saje nak berkongsi kejelesan aq kat korg sume kat Intec uh.haha.
Kepada USIM,
Aq,Areena,Iqa,Safwan,Syaufiq,AisyahAniep..n sape2 je la lagi yg nak masuk USIM kitaorang menanti surat tawaran dari kau!!

Semoga kita semua dapat masuk U yg diidamkan,InsyaAllah..

p/s:kepada dak2 INTEC jgn marah eh baca blog aq nie..haha



4 comments:

Leonhart said...

T__T
baguih na hang/

E-ZuDiN said...

haha, leks mirul. chill out!! :)

Q-Bear™ said...

Ko pun minx usim ye. x tau plak aku...

amierul said...

>>din..aq saje je..haha
>>Qbear..lak aq mmg mnx usim la..semua tau..haha..ko je tak tau..agaga