Saturday, September 11, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010^-^

Assalamualaikum..

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin 2010..

Haha,da masuk 18 kali da aq raya..
Actually raya setiap tahun sama je cuma cara kita sambut je yang berbeza en?

Well,sebelum uh,aq nak say selamat tinggal kepada Bulan Ramadhan,
Aish semoga tahun depan kita jumpa lagi yer?
Taun ni,amal ibadat aq kurang oh,
Dulu kat Kisas ok je khatam Quran n Tarawikh 23 rakaat,
Taon ni.herm,,hampeh,,

Takpela,aq mmg leka..sgt leka..
Amal ibadat kurang,tu yang tak berapa nak bahagia uh..haha
Harap taon depan aq mampu istiqamah dan meningkatkan lagi amal ibada aq..huhu

Raya.

Huh,malam raya lepas je aq berbuka kali terakhir n pas solat maghrib,
Teman la adik aq main bunga api,
Tiba2,
Mak ai,berpusu2 msj masuk,
Msj raya ah ni,
Mmg bnyk gila ar,
Ramai kot peminat aq..haha
Gurau2..inbox full,kelam kabut aq nak delete msj2 lepas.aish..takpe raya en..hehe

Then malam uh family aq shopping last minute,
Aq kena dukung adik aq yg kecik,
Msj berpusu2 lagi masuk..aish..pening gila la malam uh..berserabut..haha,
Tapi takpe,raya en..hehe
Ok,settle bab nie.

Yeah,taon ni ari raya pertama aq raya kat umah je..
Pagi2 da wat spoil..mak aq marah aq.
Aish,sebabnya aq dok bersiap lama sgt nak g sembahyang raya..well aq mmg lama un bersiap..uh,
Pe lagi,aq pagi2 da moody ar..muncung seribu..haha

Balik je sembahyang raya,keadaan da normal.
Hee..
Mood Raya kena happy okke.
Lepas sembahyang raya aq g umah makcik kat Endau,
Bolehla,beraya ala2 kadar je,
Sbb makin da besar cam takde mood je raya,
Harap taon depan ada la balik mood raya.
Hee..

Duit Raya.

Oh,aq menci sebut pasal ni.
Da besar takde wit raya.
Aq da la nak kumpul duit nak betul laptop,
Tapi tak dapat wit raya lak,
Takpe la.
Syukur je mana yang ada..haha

Sepanjang cuti ni aq tak start study un lagi,
Malas....sgt!!
Ada ke org study wei??
Dak tsu??
Korang study??
Aq tau naik cuti Ustaz Ridhwan nak wat test Usul Fiqh..tapi..
Malas..

KK,
Aq tau aq tak leka..
Aq harap da 3-4 hari raya,aq ada mood study..haha

So sempena raya ni aq nak,

Mintak maaf kat family aq..mak,abah,adik mira,n adik ain,
Semua2 guru2 yang pernah mengajar aq,
Semua member2 aq dari tadika,Sk Sawah Dato',Smk Mersing,Kisas,Usim..

Aq mmg banyak wat salah,
well manusia en
Lagi2 mulut aq,
Aq tau uh,aq sgt tader insurans
Tapi,ntah mmg mulut aq camni ot..haha,
Korang tak kisah en kawan ngn aq?
Ngeh2.

Raya ni aq ada wat 3 ucapan wish n mnx maaf khas kat sorng membe aq kat Kisas n 2 org kat Usim..khas aq wat ayat2 uh tau..haha
Tapi sorg je bg respons,
Takpe lagi dua bz ot,
Aq paham,
Dan aq harus paham.

Ok,out dulu,
Korang semua raya jgn lupa dtg umah aq,
Alah Mersing je..tak jauh un..k,
Salam
^-^


2 comments:

E-ZuDiN said...

Selamat hari raya mirul!! jgn la moody2 tak best ;) aku pon nak mintak banyak2 minta maaf kat ko. semoga kita keep in touch selalu! miss u!

amierul said...

Ok..selamat hari raya kat ko gak!!...Fren forever..=)