Sunday, July 18, 2010

Berapa lama da ek tak update blog??

Assalamualaikum..

Adeyh..da 3 minggu da ot aq tak update blog ni.
Huh,sek bek malam ni kawan aq baik bg pinjam laptop..
kredit to:Iqbal Hanif

Haha...hidup aq kat USIM sgt la pack..busy..terlalu banyak kerja...adoyai
Tapi,Alhamdulillah masa beribadah still terjaga..cuma kurang sikit ar dari kat KISAS..tapi aq akan cuba memperbaikinya..hehe

Susah nak jd org baik ni,tapi tak mo la aq jd jahat...hehe,
Well,korg tau la kan,aq ni nakal bab mulut je..haha,susah agy nak control mulut ni,
dak2 USIM yg da kenal aq uh paham2 la yer..hak3

Hurm,disebabkan banyak kerja n masa yg pack,aq jadi sgt tension kat USIM ni,
pulak tu minggu lepas sim celcom aq hilang..adeyh sedih oh..aq da la sayang no uh..
nak wat simcard replacement tader lak kedai celcom kat Nilai ni,tggu je la aq wat kat umah..yeah minggu depan balik..tak sabo..hehe

Saiful Nizam..
Ko mmg la kwan setia aq kat TSU setakat ni..
Haha,tapi aq tatau lagi ko ni camne,
Rasa cam ok,
But..harap lau mmg ko ditakdir jadi kwan baik aq,apa salahnye kan..bukan senang ko nak dapat kwan cam aq en..baik...dak KISAS lagi tu..haha
So cumanya,ko jgn la bnyak moody ye...haha,n pape je la..haha

Dak Medik..
Aq respect ko..
Ko mmg pandai cikit dari aq..well lebih satu A je,,haha..
Erm,aq suka mesej ko n ko lak rajin layan aq..tu yg aq suka,,haha,sporting..
Bila aq msj ko aq jadi happy,tatau nape..
Aq suka bila ko bagi nasihat..
Aq suka bila ko cakap kita takle leka..
Aq suka gak bila ko cakap aq terer arab..haha.
Well,aq mmg ikhlas ajar ko..lau ada pape masalh aq le ajar n aq juga akan belajar..
Aq harap aq le jadi kawan baik ko,hope so..
Sbb kawan yg baik le bimbing aq jadi baik..=)
Tq..nnti study sesama lagi okke??haha

Safwan,Aniep,Najib..
Korangla peneman aq makan kat SAT malam2..haha,well..together2..
Kalau korg tader mesti idop aq kat USIM sunyi..sepi..
Thanks 4 being my frenz,,

Hurm,minggu depan(24/7)aq akan balik wat pertama kalinya setelah 2 bulan di USIM,
Sgt merindui rumahku..
Tak sabar nak balik,
Nak jumpe adik2 ku,
mak ngn bapak aq gak la..haha

k,aq da ngantok..out dulu..dah 3 pagi..
ha??..tata


3 comments:

SyDanny~ said...

smoga dpt kawan baik sebaik kami di kisas.. heheh..

fye said...

ye, seperti kami di kisas. Haha

amierul said...

haha..korg mmg baik...korg tetap di hati aq..hehe