Sunday, July 25, 2010

Alhamdulillah..cuti seminggu..=)

Assalamualaikum..

Yeah..setelah dua bulan kat USIM..cuti gak aq..huhu
Best woo balik umah,,rasa rindu gak ar..
Tapi cam bese ar,tiket balik Mersing tader..so aq kena balik JB..tapi sekbek bapak aq keja JB,so bapak aq amik,then balik Mersing..leceh en??..huhu

Terasa masih keletihan lagi,
Tapi aq gagahkan diri utk on9..hehe
Kalau on9 gagah,lau study cam hampeh..haha

Well,minggu depan exam,nak taknak mesti kena study gak kat umah nie,
Hurm,malas oh,
Study sensorang un mesti tak paham..haha
Tapi,aq mesti akan study gak..agaga

Ermha..nnti 6,7,8 Ogos ada prog English kat Kisas..aq tatau nama aq da di accept lom tok jd faci..
Nak gak join,aq suka bila melawat Kisas..rasa sayang je,
Hehe,

Well,ni update hari pertama kat umah..pasni aq akan rajin update sebab aq akan bawa laptop ni g Usim..yeah,
k,chow..

1 comment:

fye said...

beb, kau hantar name jugak kat teacher via this mail, eickisas10@gmail.com.

nanti kau bagi name and no contact ckp nk join. buat je lagi sekali. to ensure ur in :D