Tuesday, June 1, 2010

USIM...Best ke ha??

Assalamualaikum..

Hai semua,hai blog ku yg dah lama aq tak update ko..haha.
Maklumla aq da sambung pengajian aq so ssh la sikit nak jenguk ko..ye la,kat sini nak on9 kena g library..laptop lak aq tak bawak..sian ko ek??huhu

Ha,dah2 ko jgn nak sedih2 ye blog..ni aq nak cite pasal life aq kat USIM ni..hurm,first impression aq kat USIM ialah best,lawa,gempak,bagus...dan macam2 lagila..

Tapi yang sleknya ialah apartmen tempat aq tinggal uh,jauh bebeno dr USIM uh..12 km beb!!
Pagi2 nak g kuliah ke,kelas ke mesti kena tunggu bas yg disediakan USIM ar,,tapi lau lambat either kena berdiri lam bas(cam kat kg jawa)..or kena tinggal ngn bas..huhu..seksa seyh.

Tu cite pasal apartmen..ni cite pasal USIM yg sangat luas ni plak..huhu.Huh,korang tau.jarak antara cafe,fakulti,perpustakaan..yada3 sangatlah jauh..huhu,aq ni asyik berpeluh je..huhu,kesian aq en??tapi takpela da namanya belajar,,

So,as yg aq da bg tau dulu kat USIM ni aq amik syariah dan undang2..erm,aq tatau nape,tapi for this course ada 9 subjek,dan memerlukan muet band4 baru le sambung degree..otherwise lau ko tak dapat band 4,ko kena repeat muet..and lau tak lepas gak..ha,tukar kos la ko,n sia2 la masa setaun ko belajar syariah dan undang2 uh..yg mengkezutkan aq lagi ialah batch tamhidi syariah dan undang2 lepas yg dapat band 4 hanyalah 3 dr 77 org..korg bayangkan???huhu.

So,apa lagi amirul,ko kena kuatkan semangat.study leklok..ko bolehnya(ceh tetiba bg semangat kat diri sendiri..hehe)

Aq tetiba dah jd cuak semacam ni..tgk buku law uh..masyaAllah...ha korg tau lakan sejarah da boring cmne,inikan lagi law... alot of fact here n there..my god..

Hurm.ok ar..nnti ada masa aq update lagi blogku ini..hehe..ok bubbye,,,

Assalamualaikum..

p/s:kepada dak2 law yg seangkatan ngn aq..harungilah hidup ini dgn tabahnya..doakan aq ek?

3 comments:

fye said...

woiii jom jejalan g Nilai nti! haha

E-ZuDiN said...

wah.. semoga suksess di USIM!

amierul said...

haha...ok je fye...
em,thanks izzudin..hehe