Monday, February 22, 2010

Aq Kembali....

Assalamualaikum..

Hai3,lama da rasanya amierul tak update blog ni..huhu.Ntahla,rasa cam malas je nak update blog ni..tatau nape..cam bored ada gak..mungkin amierul tak berapa terer lam hal blogging ni kot.Tapi,demi mak cik iqa(upps),,amierul update gak.
Sebenarnya,amierul tension ngn kehidupan seharian amierul.Ntah,cam dull je.Kat umah ni tader kengkawan,sangat bosan.Hanya laptop,tv, n fon je la jadi peneman amierul.Tapi,yg wat amierul tension sangat ialah pasal laptop nh.
Aritu kena virus,perrgh,,amierul da la tak pakar lam hal komputer nh,so atar je la kedai so format balik.Amierul just serah bulat2 la kat kedai uh soh betulkan laptop amierul ni.Pas dapat balik,sehari je le guna.Broadband takle connect,bluetooth takle gune..aii..pelik gile.Tu yg tension tahap gaban nh..huhu
Pergi kedai lain(kedai cine lak,ritu kedai melayu),pas dye check upe2nya yg aritu kdai melayu uh tak format ngn betul..huhu..aq ditipu!!So nak watcamne soh kdai cine uh format lagi la.Amierul nak wat sendiri tak reti..huhu
Campur dua2 kdai kena rm90..Da la amierul tak keja,ada duit uh tok beli baju tapi terpaksa gne tok baiki laptop..Sedih rasanya.Tapi,nak wat camne en,let bygone be bygone.
Tu lah nasib amierul hari2..haha..nak kata malang,ye kot..tapi arn,aq dikurniakn seorang rakan,aq kenal dye through fb,then chatting,,n dye selalu call aq..huhu.Best sangat kawan ngn die nh,walaupun die bukan dak kisas,tak semestinya die tak baik.Amierul sangat appreciate die,die baik,kelako,friendly,sngt menghargai pershabatan,,n macam2 lagila.
Cumenya,amierul berharap persahabatan kita akan berkekalan,,n harap dapat berjumpa die satu hari nnti..hehe..
k..Assalamualaikum!!!



p/s:Kawan baru amierul uh laki..haha..jgn pk lain lak!

3 comments:

amierul said...

Hayyan..le je komen ni..

E-ZuDiN said...

Wokeyh r tuu.. Tp careful, rakan siber nie perlu berhati2 sikit, bukan ape, nak bg tau langkah berjaga2 jerk

amierul said...

hurm..ok2 aq tau tu izzudin,,,tapi yg penting kita semua still kawan,right??haha