Sunday, May 9, 2010

Selamat Hari Ibu..Sayang Mak!!

Assalamualaikum..

Hari ni aq bukak je blog tgk sume post pasal Hari Ibu.
Ye hari ni hari ibu.
Seperti sebelum2nya,aq tak pernah sambut hari ibu.Ntah,taktau nape mungkin tak pernah menyambutnya dr dulu menyebabkan aq tak biasa.Lagilah aq hny ada dua org adik beradik..huhu.
Even aq nak wish Selamat Hari Ibu pun aq segan..haha..apalah aq ni..huhu.

Tapi jauh disudut hati aq sentiasa mendoakan ibuku.Aq menyayanginya sepenuh hati walaupun kengkadang aq letih dah ngn bebelan dia..haha.
Biarlah ibu kita garang macam manapun or baik sangat sekalipun..kita harus tetap menyayanginya sepenuh hati.

Yeah,aq tak nafikan kengkadang aq ada jugak cam tak puas hati ke or kurang ajar ke,tapi tu semua tak menandakan aq tak sayang ibuku.
Mungkin time tu aq tgh marah..biasalah manusia..

Oleh itu,kepada Puan Rosilah Bt Sulaiman a.k.a cikgu sheila,

"Selamat Hari Ibu"

Maafkan segala dosa2 along...sentiasalah beri tunjuk ajar pada along...dan along nak mak tau along sayang mak sangat2..

Love u mom forever!!

3 comments:

fye said...

xpenah?

hoho one in a million la kau nh hehe xD

E-ZuDiN said...

wahh. setuju ngan ko. kite kene sayang MAMA kita!

amierul said...

Fye..one in a millione??haha..ni la aq..penyegan..huhu
Din...aa kita mesti sayang mak kita..huhu