Wednesday, February 23, 2011

Boleh Nangis tak??...Siyes Tak Tahan..

Assalamualaikum,

Kau tahu,
Jadi macam2 kat U ni mmg mengtensikan diri.

Ketua Kelas.
Hari ni je mood aq da jadi sangat teruk
Disebabkan benda2 simple ar,nak kena deal ngn lecturer pasal nak ganti kelas la,nak urus hal itu lah,hal inilah..nak inform others,maklumat berubah2,lecturer macam marah ngn kita n macam2 agy ar..semua itu sangat memberi tekanan pada diri aq.
Then ada lak dak2 yang asyik nak force aq je..nak soh cakap itulah kat lecturer,inilah..
Muka aq dah tebal dah kowt..huhu..
Belum kira prepaid agy..okke itu takpe,

Pendebat.
Ni lagi satu benda yang memeningkan aq.
Current status:Pendebat English
Tapi skunk akan wakil tamhidi utk Debat Arab.
Aq minat debat arab tapi susah gak kot,
Aq expect nak jadi pendebat pertama or kedua tapi jadi pendebat ketiga plak..adoyai..kena spontan..lagilah memeningkan aq..
Hari2 latihan,waktu lak tak mencukupi,sabtu ni dah nk lawan.,,adoyai sangat tension..huhu

Pelajar Biasa.
Adoyai ni lemah gak,
banyak kerja woi!!
Macam mana aq nak handle sume ni??
Wat masa ni aq le tahan lagi,
Mana tahu nnti aq dah tak dapat bertahan dah??
I can do something nonsense,oh I hope not..
Aq dahlah da tader sokongan,Dye dah lama tak tegur aq,
Macam dah bukan kawan dah,
kenapa sume ni berlaku??
Selalu je menda2 camni menimpa diri aq..

Konklusi,
aq tahu aq dah makin jauh ngn Allah,
Makin menjauhi..makin..
I have to muhasabah diri,
InsyaAllah,

Tetibe teringat budak sebelah uh,mana ntah die pegi skunk..haha

Maassalamah..

4 comments:

Anonymous said...

uiks jangan 'awatif ! haha

Safwan said...

najmeen! :)

amierul said...

haha..okke tak awatif..hehe
Safwan:Haha..tetibe je...

AmirSyafiq said...

nangis.je.bro.
you.will.always.have.me.to.share.it.with.