Thursday, December 24, 2009

Kenangan last day kat KISAS


16 Disember..sedih woo rasanyer nak tinggalkan Kisas.Maklumlah dah dok dua tahun kat sana..hurm,banyak sgt benda aq dpt kat sana,
Kisas teach me everythings..yeah 5 uniques in Kisas..(Teachers,Tarbiyah,Biah,Friends,Ukhwah)
Aq ingat lagi mlm uh aq g bilik BADAR..jeng2,bukan watpe un nak transfer gmbo je pun..tapi yang wat aq bengang nak copy uh punyela lama,,maklumlah sape x tahu bilik badar la pengeluar virus terbanyak kat dunia..tapi memandangkan nanti aq xda gmbo kenangan kat kisas ni so aq tunggu je la..huhu.sampai 5 pagi woo.Tapi xpela..
Esoknye siang(17 Dis),aq,hayyan,daniel,afiq ngan abid un keluar dr KIsas tp bkn nak bla trus tp kiteorang g umh Datin Hjh Khazanah Bte Che Jusoh..haha.cikgu bm aq la.org gelar dia datin,cz jalan cm mak datin oiii.
Sampai kat ktm shah alam,cikgu un amik kiteorang.Sampai je umah dye,kiteorang dihidangkan dgn nasi ayam buatan cikgu,bubur durian,and bnyk lagi la..
Tq ye cikgu..
Then ptg uh kiteorang g klang parade,,jln2 jewh,,then men bo
wling.Menci aq hayyan dpt no satu,afiq no dua,aq no tiga,daniel no empat,Haha
Malam uh sampai la era perpisahan antara kiteorang sume ngan hayyan..sedih sgt.Aq lagi la cdey,Hayyan la antara kwn baek aq kat Kisas.Hnya aq sorang je la tau perasaan aq bpisah ngan dye(ceh bkan mati un..ahaha)tp mmg cdeyla..
anyway aq nak thanks la kat sume kngkwn aq yg sudi kwn ngan aq,beri tunjuk ajar kt aq wlupun aq kuat melaser korg..again thanks a lot to my best friends ever and ever,,ZUHAIR,HAYYAN and IZZUDDIN..KISAS WILL STAY IN MY MEMORY FOREVER!!

4 comments:

Al-Faqir ilallah said...

salam plkn..
besor nye gambar hg.. ubah la setting ckit. Ke mmg nk besar mcm tu hehe..
nice blog..

adobemujahidcs3 said...

serious CAPUB.....uhuhuhuhuh....
gamba letak gedabak tuh....
pape pon congratz dh berjaya wat blog...
keep up the goodwork....

mekanikaEVO said...

salam lesen L
haha.. ak da bjaya jmpa blog ko! btw, congrats!

eqayra said...

oi
sejak ble ade blog?
maju2